Sesetengah Orang Bertuah!

Sesetengah Orang Bertuah!
Sesetengah orang mempunyai semua nasib! Dan Polla yang mengendalikan stesen minyak di sepanjang AS 90 di Mullan Idaho mendapat satu lagi jackpot loteri Idaho. Dia membeli tiket awal Idaho Lottery Wild 10 bernilai $10 dan terkejut apabila menyedari dia telah memenangi $100,000. Semasa mengutip hadiah $67,200 selepas cukai, Polla berkata hadiah itu “tidak kelihatan nyata sehingga hari ini.”
Ini bukan kali pertama Polla mendapat jackpot dengan apa cara sekalipun. Awal tahun ini pada bulan Julai dia memenangi jackpot $50,000 dan seolah-olah itu tidak mencukupi, dia memenangi $1,500 pada tahun 2004 dan kemudian menjaringkan $15,000 pada tahun-tahun itu Loteri menaja pertunjukan permainan secara langsung di Pameran Negeri di Coeur d’ Alene. Jumlah keseluruhannya ialah $167,000! Tidak buruk untuk lelaki yang menjalankan stesen minyak pragmatic demo indonesia!
Polla memang mempunyai azimat bertuah, suku tahun 1998, tahun yang sama anaknya dilahirkan. Polla juga menyatakan dia akan mengurangkan pembelian tiket loteri kerana dia fikir ia akan mengambil masa yang agak lama sebelum dia menang lagi. Polla bercadang untuk membayar beberapa bil dan membawa anaknya ke Disneyland. Terdapat beberapa kes terpencil bagi pemenang loteri berbilang seperti peniaga kereta Ohio pusat yang memenangi Loteri Ohio dua kali atau lelaki Iowa berusia 81 tahun yang memenangi $81,000 dalam tiga kemenangan loteri.
Terdapat banyak cerita tentang pelbagai kemenangan loteri. Di Kanada pemenang loteri 7 kali hanya memenangi $17 juta dolar. Pemenang bertuah baru-baru ini menukar iklim tropika Madagascar dengan utara Kanada yang beku. Loteri Kanada sedang menyiasat kemenangan dan setakat ini segala-galanya melihat ke atas dan ke atas. Pada hari-hari awal loteri Ohio seorang jutawan memenangi loteri bukan sekali tetapi dua kali!
Di kawasan luar bandar seperti Idaho dan kebanyakan pemain loteri Pacific Northwest mesti memandu dalam jarak yang agak jauh untuk membeli tiket lotto. Jika loteri di negeri ini membenarkan penjualan tiket loteri dalam talian, pemain boleh membeli tiket loteri dari komputer rumah atau telefon bimbit mereka. Idea ini semakin popular di seluruh AS dan pakar loteri berkata ia hanya menunggu masa sebelum kebanyakan loteri negeri menyertai abad ke-21.
Seperti mana-mana pemain loteri akan memberitahu anda “anda tidak boleh menang melainkan anda masuk.” Kami di LuckyLotto mengucapkan tahniah kepada En. Polla atas kemenangan loterinya dan mendoakan beliau dan keluarganya perjalanan yang hebat ke Disneyland!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *